Over de initiatiefnemers

Na een succesvol, voor Nederland allereerst zoncollectief, op het dak van de voormalige Caballero Fabriek in Den Haag zijn initiatiefnemers Stan Verheijen en Richard Bevelander meerdere collectieve zonnestroomprojecten gestart met als doel: zonnestroom bereikbaar maken voor iedereen. Beide zijn als ondernemer al langer actief in de duurzame energiesector en in de zonnestroomwereld in het bijzonder.

Normal wie zijn wij

"Onze persoonlijke drive komt voort uit een visie dat het anders kan en ook zou moeten. De trend naar collectief financieren, verzekeren, zorg verlenen of stroom opwekken is onomkeerbaar en past in de huidige tijdgeest. Samen zonnestroom opwekken is volstrekt logisch in onze beleving, aangezien het individueel vaak technisch of economisch minder optimaal is. Daarnaast komt het het aangezicht van de meeste woningen en bedrijfspanden zeker niet ten goede. Kijk maar naar onze oosterburen waar je overal panelen ziet op daken van boerderijen en woonhuizen, zelfs in landelijke en natuurgebieden.Samen kunnen we het verschil maken." Richard Bevelander en Stan Verheijen

Zonnepanelen voor iedereen

Samen zonnestroom opwekken in uw buurt

Deelnemen aan een projectStart uw eigen zonnepark

Leuk dat u mee doet!

Wilt u dat uw vrienden en kennissen ook kans kunnen maken op een gratis Waka Waka USB Charger? Deel dan deze actie direct via social media.

Deel dit via FacebookDeel dit via Twitter

Bedankt voor het delen!

Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter

We gebruiken uw e-mailadres alleen om informatie te verstrekken over onze projecten.