Normal fotobouwbord

Officiële kick-off!

Op 25 november 2015 was het dan eindelijk zover: de opening van het bouwbord en de officiële kick-off van het project. Natuur en Milieu en de Gemeente Barendrecht waren aanwezig. 

Solar Green Point project A15 Barendrecht is een zonnepark van 1500 zonnepanelen gesitueerd op een stuk braakliggend terrein langs de A15 aangrenzend aan het Vaanplein. Het zonnepark is onderdeel van Project A15: de eerste duurzame snelweg ter wereld! 

Na openingswoorden van Ingeborg Monhemius, wethouder van de gemeente Barendrecht, introduceerden Tjerk Wagenaar van Natuur & Milieu en Stan Verheijen van Solar Green Point het project. Vervolgens reden de aanwezigen, voornamelijk elektrisch, richting de projectlocatie waar het bouwbord klaar stond. Wethouder Ingeborg Monhemius nam symbolisch het eerste Zoncertificaat in ontvangst, waarna het bouwbord werd onthuld. 

Naar verwachting zal het project in het voorjaar van 2016 worden opengesteld voor deelname. Wilt u als eerste op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom A15 Barendrecht? Moedig het project dan aan en we zetten u op de lijst voor de speciale project nieuwsbrief. Al 64 mensen gingen u voor!